Monday, November 22, 2010

butik di ceruk bendang

Pelik bila bawa kereta masuk ke kampung Bagan Luar ni. Lagi pelik bila Mun cakap, masukla dalam lagi. Lorong muat-muat satu kereta. Jalan hingga merentasi sawah bendang.

Rupanya butik di dalam ni. Rumah kampung di tingkat atas. Lama dah tak jejak rumah papan macam ni. berhinggut-hinggut tahan bila masing-masing berjalan. Takut lantai bunyi. Lol.

Pak andamnya buat kerja part time. Kerja betulnya di hospital. Mun kata jadi atendant. Muda lagi budaknya. Nuon siap nak mengorat. "Nanti dapat baju n hantaran free bila kita kawen" sengal tul adik cek ni. Siap bertukar facebook akaun. Ngorat zaman la.

Banyak juga baju di butik ni. Ada 6 pasang baju sedang menunggu giliran. Hebat juga la si abang Shah ni. Butik tak payah bayar sewa. Pengantin kebanyakkannya datang sendiri ke sini. Kaya pakcik ni.

Cc: kalau dah servis baek punya, kat ceruk mana pun orang cari

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comments:

ana ayesha said...

betul tu ... kalau hasil kerja baguih mesti org cari

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...