Friday, November 19, 2010

Berinai kecil

Masing-masing sibuk nak berinai. Besok hari nikahnya. Selalu macam ni la. Las minit baru nak pulun. Seronok kot kumpul ramai-ramai.

Se kecil pon sibuk sua tangan. Yang anak dara sibuk kat dapor tadi. Masa ni baru boleh relaks.

Kenduri-kenduri lepas, ada jiran yang memang ambil upah sediakan inai. Siap offer nak giling inai free untuk cek. Time cuti ja, mesti dia tanya - hang bila lagi kak? Tak sabaq nak giling inai kat hang ni. Nampaknya tak sampai la hasrat makcik tu. Kenduri ni pon dia tak larat dah nak menginai. Dah tua.

Ok. Mau sambung menginai lagi. Ramai customer menunggu giliran ni.

Cc: berinai sampai lebam


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

iEn said...

dulu pakai inai tumbuk, jari jadi sgt merah..skrg dah tak merah sgt..tak tahu knape..huhu..skrg pakai inai picit je..yg dlm kotak tu..merahhhhh berseri =)))

cek chun said...

Skrg pakai blender je ien. Hehe. Yg kat jari kecil tu, guna tiub, picit2 saja. Pengantin plak guna inai blender

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...