Saturday, May 28, 2011

yeaaahh cuti.

bila cuti boleh;

  1. pergi pantai. pijak pasir halus. pejam mata sambil dibuai angin sepoi bahasa. 
  2. piknik kat air terjun. pagi-pagi buto dah bangun masak nasi lemak dengan sambal ikan bilis, letak timun dan telur rebus. kalau malas, goreng jer bihun. kalau terlebih rajin, goreng pasta. sampai kat air terjun, rendam-rendam macam hippopotamus pastu lapor ulang makan sampai kenyang. 
  3. tolong mak kat gerai. tolong makan actually. kalau tak, membazir la dia masak banyak-banyak. membazir kan berdosa. tuhan marah.
  4. belajar resepi baru. bakar kek, buat tart, masak puding. 
  5. bawak anak ikan jalan-jalan, main slides, swing kat playground. ronda tesco, makan keyefci yang dah halal tu, pastu sambong bergambar dan ronda shopping malls lagi. 
  6. update blog sampai kejang jari-jari nak menaip. 
tapi apesal aku dok terjongok kat sini tak balik kampung lagi nih??? 

kek coklat moist yang paling banyak kali aku buat tapi tak pernahnya makan lebih dari sepotong pun. 

5 comments:

iniialahaku said...

balik kg tenet cnection xda....so...bubye

miszlullaby said...

erk..sedap sungguh gambar itu. bestnye cuti. aduii, jeles!

cek chun said...

same case gak fandy. kena pusing merata rumah baru dapat line

cek chun said...

ml, best apa. kena keja lagi nih. tu yg tak balik..hehehe
takpa la. demi anak bangsa

gedek! said...

setuju kat nombo 6...!

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...