Saturday, April 23, 2011

keinginan yang tak sudah

disaat perut tengah lapar membuak-buak baru teringat lunch belum makan
disaat bau sedap claypot chicken with shitake mushroom berleluasa di ruang udara
disaat bau dan udara bercampur mengeledakkan lagi perut yang sudah terbuak
disaat nasi hampir masak dan clayport sikit lagi nak boleh dihadam
disaat itulah gas habissssssssssss!!!!!!
 

7 comments:

gedek! said...

chicken with shitake mushroom setengah masak = sedap juga!

berani?

Rose said...

Tu ketulahan sebab hang kutuk Damon...kehkehkeh...

cek chun said...

uncle,
udah letak semua dalam rice cooker. makan jugak akhirnya :p

rose, aipppppp!!
puk kang...

Solihin Zubir said...

ahahhaa.. masak kt kedai jelaaa.. ;-p

cek chun said...

hohh.. tak aci tau. mak dok masak kan kat lihin??

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

pulak habis gass..hahha sabo je lah..

cek chun said...

amira
hohohoho..mujoq ada rice cooker

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...