Friday, September 2, 2011

Banyak nak cerita sebenarnya, tapi...

Kalau ikut hati, hari-hari mau hapdet.
Banyak cerita woo cuti-cuti ni.
Tapi mesti korang takmau baca cerita
aku p raya,
aku beli kue,
aku belajar belit shawl kat you tube
Aku tak p raya mana pun,
Aku tolong makan kat gerai mak,
Aku jadi runner gerai,
Aku berulang p tesco extra sampai pak guard pun kenai,

Aku jumpa dua kereta terhumban dalam sungai depan rumah,
Satu sebab kena langgar,
Satu lagi sebab tak reti nak mencuri,
Terus terbabas masuk dalam sungai,
Tu la ko,
Awal lagi tuhan dah balas,
kena lepuk dengan orang ramai lagi,
Last-last kena angkut dengan ambulans.
Aku buat bbq dengan sanak saudara,
tunggu 3jam baru arang tiba.
Arhhhhhh..
Mesti korang tanak baca semua tu,
Tapi apakan daya,
Nak hapdet line internet tak ada.
*gambar jeti kuala kedah, mencari ikan yang tiba-tiba mencanak naik harga lebih dari emas padu.
Sent from my BlackBerry

7 comments:

suri solehah said...

mcm sup gear box tahun ni.rindunya...mcm sup gear box tahun ni.rindunya...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

gua blog dengan pone atau bawak laptop ke kedai mamak

gedek! said...

rumah kamu depan sungai?

mesti kamu pandai berenang!

KhaiRin said...

terhumban mcm mn tu?

Solihin Zubir said...

ceh.. padahal dah ter'cerita' scara tak lgsung.. haha.. ;-p

iniialahaku said...

yg belit shawl xleh blah.hahaha

cek chun said...

brutal, kepuasan kurang kalau guna hp.

uncle, rumah depan sungai penuh ayaq acaq.. kalo teror, cari maknanya. hehe

hai khairin, terhumban kedalam.

solihin, mana de akak citer pun :p

fandy, meh nak belit pala hang.

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...