Friday, August 26, 2011

salam dan duit raya

hari ni memang mood raya dari pagi.
yang seronok tentulah budak-budak ni.
masing-masing tak sabar nak terima duit raya.
tahun ni, rezeki ada lebih sikit.
sampai dua company taja.
seronok la korang yer.
jangan beli mercun udah ler.

lepas rehat, terus bergegar bangunan dengan lagu raya.
takbir raya pun ada.
walaupun cuma 10 saat.
ntah sapa tersilap pasang.
kemudian masing-masing beratur bersalaman sambil terima duit raya.

apesal zaman aku dulu takdo macam ni eh?

4 comments:

Latifah said...

nak duit raya jugak :) :) :)

~selamat hari raya cek chun ^__^

Solihin Zubir said...

zaman sy dlu ada.. yey.. heheh..

gedek! said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin, C Cun!

KhaiRin said...

selamat hari raya..
lom terlambat lg kn??

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...