Thursday, September 29, 2011

What a translation!

Sent from my BlackBerry

8 comments:

iniialahaku said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHA <--terpaksa guna caps lock sebab keyboard suruh


ni google translate la ni

suri solehah said...

dan duk perati tu...

gadisBunga said...

tesco?



hahahahaha!!!!!

cek chun said...

lawok ler.. kekekekeh
aku memang suko perati da.

gedek! said...

Nasib baik 'dressing' tu pon diorang tak translate... ! kalau tak haru biru!

cek chun said...

ahahahaha.. toksey nak imagine la uncle

CIK TOM said...

sos seribu pulau??huhu..dressing tu xtranlate blt plk..hee

nurfauzi said...

beli kat tesco ke?

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...