Wednesday, August 17, 2011

Near Berbuka

Sent from my BlackBerry

6 comments:

suri solehah said...

kat ne ni wei,,kat belakang umah ai dulu ke???

iniialahaku said...

tu dia.....nset dia,buah-buahan....ceq pnya cokia ja..hahaha

ni gmbaq kat mna plak dah

gadisBunga said...

niceeee!!!

cek chun said...

Da, betoi la tu. Ani sekarang pindah dok sana.

Fandy, buah bluberi je ni. Hehe
Belakang umah je nih. Jalan dalam 20langkah jumpa la pantai.

GB, maseh. Terspeechless sebentar baca pujian otai.

My MiRa said...

huhuhu

sunggah sini ya

Dr. Ben said...

lawa!

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...