Wednesday, August 24, 2011

Infak Ramadhan

Sent from my BlackBerry

4 comments:

gedek! said...

stok raya ke tu?

bujal X said...

meh sekampit~

cek chun said...

aah uncle. untuk asnaf kurang kemampuan kat skul

bujal, kalau larat tanggung kat bahu, sila la mai ambik

Solihin Zubir said...

mlm ni baru nk sukat beras fitrah..

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...