Friday, July 29, 2011

berkurun lama bersawang rasa























hebak tak judul?
agak-agak baca tajuk jer, korang nak beli tak buku aku tu?
heh...

sebenaunya blog ni yang dah bersawang dan bersarang.
kalau bz lebih dari menteri, gini la padahnya.
bz lebih dari emak yang beranak sepuluh.

dah habis satu projek, datang pula projek yang lain.
aku dah hilang punca apa sebenaqnya keja aku nih.
serius, kekadang aku dok pikir jugak.
yang ruginya tentulah budak-budak tu.
goshh.. mak kamu ni cuma ada dua tangan wahai anak-anakku.
lepas ni kita pulun habis-habisan.

hohboii.. fedap aku nak aplod pictha nih. DG macam gamp dua hari dah.

3 comments:

gedek! said...

bukan bersawang dan bersarang je...

hampir hampir di huni hantu...

haha!

gadisBunga said...

ko dah tinggal berapa hari? lebih dari 3 hari kan?


kompem banyak entiti kat blog ni. hihihi~

cek chun said...

hahahaha..
entiti penoh nih. jangan dok ikut hampa sudah la..

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...