Saturday, June 11, 2011

Baik-baik sayang

* teringat sahabat yang dulunya tidur sekatil dan berkongsi bantal juga rahsia. Kemana saja berdua.
Badai datang tak sapa yang menduga. Akhirnya sang sahabat membawa diri ke sana.


* teringat sahabat yang dulunya setia mendengar keluh kesah.
Tiap malam bergurau mengata sesama kita.
Ada saja benda yang nak dicerita. Merajuk memujuk dah perkara biasa.
Tiap malam nanar juga kalau tak dengar suara.
Akhirnya sepi membawa diri juga.


Kepada mereka
Moga baik-baik sayang.
Walau dimana kamu berada.
Diri ini tetap tak lupa.

Sent from my BlackBerry

5 comments:

gedek! said...

resam manusia

cek chun said...

Yelah uncle
They come n go

suri solehah said...

patah kan tumbuh,,,hilangkan berganti...

iniialahaku said...

kome..kome..kome come n go...


p/s:
okeh nanar tu apa???

cek chun said...

suri,
mengertilahhhhhhh.... (5 harakat kasi)

fandy,
they come n go, come and go oo woooh..

nanar tu macam tak senang duduk, tak senang berdiri la. hahaha.

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...