Monday, October 10, 2011

burung marah pujaan

hari-hari hidup aku penuh dengan burung-burung berwarna biru, merah, kuning dan hitam.
dua tiga menjak ni penuh pencil box, sharpener, erasers, bags and rulers bebudak ni with those cute little birds.
semua orang kenal angry birds.
bila ditanya sapa pernah main angry bird, cuma sebahagian saja yang angkat tangan.
rupanya yang lain cuma kenal dari pengaruh kawan-kawan.
angry-bird-cake.jpg (590×394)
http://walyou.com/angry-birds-cake-with-the-whole-clan-of-the-birds-and-pigs/
jangan la kata budak kecik.
haku pun sama. heh.
balik kampung raya lepas, terserempak this shop yang jual semua cute-cute stuff.
homaiiii!!! mata dah juling.
murah la pulok wehhh..


pensel tit-tit cuma 3 batang rm2.
eh jap. hampa tau ka tit-tit tu apa?
ada flush toys, pen, tali telefon, bantal baby pun ada juga.
duit aku je kurang ada masa tu T_T
angry-birds-iphone-cases_1.jpg (650×400)

sebelum tido memang aku dok main menatey ni ler.
konon nak release tension.
last-last aku yang dok hangin sebab tak tera slingshot.
kalau balik kampung pulak, berebut memasing dengan ipod touch tu.
siap kena kasi  time limit.
sorang segame each.
kalau tak, ada la yang tarik muka 16 segi.
2 hari lepas aku jumpa video bawah ni kat facebook.
teror mamat ni slingshot dengan ball.


4 comments:

gadisBunga said...

atas tu kek ke? yang bende kaler hijo tu halal dimakan kah? :p

uculer said...

uih la comel gila grrrr

cek chun said...

GB, jap nak check cop Jakim

uculer, aku ka?

Latifah said...

aduhhh sangat cumel la burung marah ni.

video tu pun comel jugak :)

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...