Tuesday, April 17, 2012

mana pi aidid muaddib

imagine my horror bila blog yang selau dibuka tetiba hilang macam tu saja.
blog yg dah mencecah 3 juta  pageviewalam masa yang singkat.
blog yang berjaya membuka mata masyarakat tentang bahaya MLM dan segala mak nenek scam.

di blog itu juga aku kenal rose, lola, azwan, baine yang rajin memberi pendapat siap dengan fakta. its such a pleasure to get to know such an educated people at one go. walaupun kat blog. dan meleret kat fb dan twitter.

according to fb page Say No To MLM, blog aidid suspended dek SKMM.
but never fear, he will be back

7 comments:

nurfauzi said...

eden pun tak pasti apehal hlang tibo2.
betol ke sobab skmm?

cek chun said...

According to those in SNTM

Ultra Gorgon said...

Iyo bonar lah... Naik hangin den menaip web addressnyo... sampaikan operator Celcom pun den talipon marah-marah. Den ingatkan line buat hal... ghupo2 eh blog tu dah kono 'hitam'kan.

Nanti Chun 'tweet' den yo bilo Abg. Bedid ado blog baru.... mokasih Chun!!

Mona said...

Hohoho aku baru wat kenduri kesyukuran sebab belog Aidit kena banned. Tapi aku miss azwan.

Latifah said...

ohhh... no.
Lama giler tak bukak blog...
Tak tahu hujung pangkal... sob sob~~

Harap semuanya akan kembali okay~

iniialahaku said...

Almak...batman hilang...nanti da the dark knight rises di pawagam yang berhampiran dengan anda....

iniialahaku said...

Almak...batman hilang...nanti da the dark knight rises di pawagam yang berhampiran dengan anda....

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...