Thursday, February 23, 2012

Lagi Mamat Suara Sedap

saya slowpoke.
ya .. baru saja kenal mamat ni.
pernah dengar dan donload lagunya secara tak sengaja.
lagu ombak rindu T_T
nak dengar jugak  apa la yang sedap sangat lagu dari filem yang box office meletop-letop dalam pawagam tu.
well... kalau guna galaxy tab, nak dengar lagu pun akan teraccidently download it.

menarik suara mamat ni.
rupanya dah appear in Jangan Tidur Lagi kat tv3 tu.

search saja ajek hassan dalam you tube, keluar la beratus-ratus videonya. katanya dalam proses mengeluarkan album sendiri. bagus la. orang sekarang bukan kira kau cantik ke hensem ke kawen ke bujang ke, janji suara sedap.


2 comments:

-gedek! said...

suara uncle macam puaka

cek chun said...

Sy akan buat entry spesel kalo uncle strumming itu gitar. Hiks

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...