Tuesday, February 21, 2012

Belajar..belajar


  1. nak belajar strumming gitar.
  2. nak belajar nyanyi macam adele.
  3. nak nyanyi macam adele sambil strumming gitar.
  4. adele dah kurus. 
  5. aku bila lagi? 

bila dah kuruih suara jadi macam adele ka?
fine!! kansel diet.
celebrities-adele-861167.jpg (350×300)
dolu-dolu
adele-2012-grammy-awards-win.jpg (510×368)
homaigoshhh!! minat betoi the make-up
antara punca aku nak belajar strumming gitar.


2 comments:

-gedek! said...

nak rambot macam adele

haha

cek chun said...

jom p salon uncle. teringin gak la :p

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...