Thursday, November 3, 2011

Kuah Rojak Mak Bee. FTW!!

Singgah Kompleks Pekan Rabu tak sah la kalau tak beli kuah rojak Mak Bee. Siap berkacang tumbuk, balik kacau sebati dan cicah dengan buah kegemaran.
Rasanya pedas, manis, bisa membuatkan lidah dan telinga berdesing. Bila dah mula, payah pula nak stop nye. Lebih-lebih lagi kalau pekena dengan pelam muda macam dalam gambar ni. Petik kat pokok depan rumah je ni.

1 botol ni reger nya rm4. Kalau beli 3, dapatlah rm10. Ada gerai yang jual rm3 jer. Pandai-pandailah korang cari gerai tu.
*To those that are still in the dark, FTW means For The Winner.

3 comments:

nurfauzi said...

mak mertua siap pesan kat sedara beli bawak balik johor.

cek chun said...

memang berhantu this!
kalau beli kat kilang, dapat la 1 for rm2.50.

ahdaus said...

Tumpang...kalu sesiapa nak kuah rojak mak bee nie bleh cuba gi ke http://madeinkedah.blogspot.com nie TQ

notis pendek saja

semua kandungan merupakan luahan rasa cek yang tak seberapa. kalau ada yang cek cedok saja, insyaallah akan diletakkan link atau url tempat kopipes dijalankan.

gambar adalah milik persendirian. lagipun bukan cun mana pun kalau korang nak ambik. kalau berkenan jugak, sila la buat link ke blog cek noo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...